De eerste afspraak kan soms best spannend zijn. Je weet immers niet wat er gaat gebeuren en of je hoop en dromen om af te vallen of gezonder te worden werkelijkheid zullen worden. Daarom begint zo’n gesprek gewoon met een kopje koffie of thee. Zo kun je even acclimatiseren.

kopje thee

Van te voren heb je voor mij een vrij lange vragenlijst ingevuld. In het eerste gesprek ga ik samen met jou de verschafte informatie na en probeer ik ontbrekende informatie zoveel mogelijk in te vullen.

We kijken dan ook of je al dan niet coaching nodig hebt bij het veranderen van je leefstijl. Bij gezond afvallen is dat een vaak gekozen route.

Bij het verminderen van lichamelijke klachten hoef je maar één of twee keer terug te komen om te kijken wat het effect is van de nieuwe manier van eten.

Na dat eerste gesprek maak ik voor jou een op maat gemaakt voedingsplan met eventueel aanvullende instructies. Die stuur ik je per email toe in pdf-formaat.

Volgens afspraak en op behoefte zien we elkaar dan nog één of meerdere keren.

Als het bij het afvallen goed gaat kun je na verloop van tijd overstappen op de zgn. stok-achter-de-deurconsulten. Hierbij kom je alleen even langs om te wegen en kun je kort een paar vragen stellen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om weer een langer consult in te plannen als dat nodig is.

Spreekt mijn website je wel aan, maar woon je niet in de buurt van Heerenveen? Geen probleem! Ik begeleid ook via Skype en email.

Ik hoop dat deze werkwijze je aanspreekt. Als je benieuwd bent naar de tarieven, dan kun je hier klikken.

Ik hoop je snel te zien. Maak nu een afspraak.