Online én face-to-face

Ik werk zowel online als face-to-face. Afhankelijk van waar je woont, kunnen we dus bij elkaar komen op locatie of elkaar treffen via een videoverbinding. Beiden zijn zeer effectief omdat je mijn aanwezigheid in dezelfde ruimte niet echt nodig hebt om te reflecteren op de vragen die ik je stel. Veel vrouwen met wie ik werk merken dat coaching via een videoverbinding zelfs prettiger is omdat het minder confronterend is. Tenminste dat is wat ik hoor van hen.

Voor online coaching werk ik met eenvoudige communicatie-middelen zoals Facebook video-verbinding of Zoom. Omdat het mogelijk is dat we in verschillende tijdzones zitten proberen we om een geschikte tijd te vinden. Ik werk echter niet in het weekeinde noch op de avond (tenzij je aan de andere kant van de wereld woont, ook dat komt voor).

Onze sessies duren over het algemeen 1 uur. Daarnaast geloof ik sterk in “on the spot” noodcoaching omdat sommige vragen niet een week kunnen wachten. Dit kan soms nodig zijn bij de begeleiding en coaching van eetbuien; daarom heb ik dat als optie meegenomen in mijn programma.

Wil je persoonlijke coaching van mij hebben dan gebeurt dat op locatie (vaak in Appelscha, Zuid-Oost Friesland).

Verschil online en face-to-face

Er is één groot verschil tussen face-to-face coaching en online coaching en dat is dat ik je bij een eerste face-to-face sessie kan doormeten met een bijzonder apparaat Check Medical Sport. Dit geeft jou en mij binnen 8 minuten inzicht in de balans tussen lichaam en geest. Het vertelt ons precies waar je staat en wat er moet gebeuren om je weer in balans te krijgen.

Lees hier meer over dit bijzondere apparaat.

Jouw missie

Jouw missie, mits je die accepteert, is om 13 weken van je leven te investeren om uit te vinden welke redenen je hebt om te zwaar te zijn en niet in staat te zijn om dat te veranderen. Je leert om tools in te zetten en je excuses te confronteren die gewoontes die je houden waar je nu bent: ongelukkig met je gewicht en eetgewoontes en ongelukkig met je zelf.

Door de tools consistent toe te passen en het werk te doen wat nodig is, ga je begrijpen hoe je brein werkt en wat je moet doen om gelukkig, gebalanceerd en vrij te zijn.

Dit is wat ik voor je kan doen