Naast dat ik online begeleid, ben ik ook te vinden op locatie Appelscha bij Lichtfontein, centrum voor nieuwe spiritualiteit en levenskunst. Op deze locatie worden cursussen en trainingen gegeven zoals diverse vormen van yoga, lezingen, concerten en workshops.

Op deze locatie begeleid ik mensen uit de omgeving Oosterwolde – Appelscha of mensen die om wat voor reden dan ook, toch liever door mij persoonlijk begeleid willen worden.

Op deze locatie bied ik de volgende diensten:

  • vitaliteitsmetingen
  • voedings- en leefstijladviezen om lichamelijke klachten te verbeteren
  • alle programma’s zoals elders benoemd op deze website
  • retreats

Vitaliteitsmeting

vegacheck medical sport meetrapport wordt omgezet in voedingsadviesDe vitaliteitsmeting wordt gedaan met met de Vegacheck Medical Sport, een apparaat waarmee ik via de huidweerstand, kan meten hoe je gezondheid en vitaliteit er op dit moment voor staat. In 8 minuten meet ik je door en daarna bespreken we de uitslag. De resultaten verwerk ik vervolgens in een rapportje dat ik je na het consult via de mail toestuur.

Deze meting is er voor mensen die heel bewust bezig zijn met hun lichaam en willen weten welke invloed stress, voeding en omgevingsfactoren op hun lichaam heeft. Indien gewenst kunnen de uitslagen gekoppeld worden aan een voedings- en leefstijladvies.

Prijs € 90,00 (meting, uitleg en PDF rapport via de mail)

Voedings- en leefstijladvies

Met het voedings- en leefstijladvies hoef je niet langer te twijfelen over welke voeding nu wel of niet geschikt voor je is. Door de vitaliteitsmeting weten we namelijk precies hoe je lichaam omgaat met koolhydraten, eiwitten en vetten en weten we hoe goed of hoe slecht je vertering verloopt.

Voorafgaand aan de meting en het opmaken van het advies vul je ook nog een tweetal formulieren in die ik tijdens de intake met je doorneem. Met deze informatie op zak ga ik voor jou aan het werk om een geheel op maat gemaakt voedings- en leefstijladvies te maken, dat ik vervolgens in een nieuw gesprek helemaal aan je uitleg.

Prijs € 250,00 (vitaliteitsmeting, intakegesprek, ontwikkeling advies plus uitleg)

Koppig overgewicht en eetbuien

Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding bij koppig overgewicht en eetbuien. Dat houdt in dat je bij mij terecht kunt als het afvallen niet lukt, wat je ook doet. Ik onderzoek samen met jou waarom het afvallen niet lukt en maak dan een plan op maat voor jou, waarna er een serie coachingssessies ingepland worden om je te helpen veranderingen door te voeren. Lees meer over mijn werkwijze.

Retreat

Heb jij behoefte om je een paar dagen terug te trekken en dan onder handen genomen te worden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied? Het is mogelijk! Samen met Anita Geugien van Lichtfontein stel ik geheel op jouw behoeften een programma samen. Je verblijft in de B&B van Lichtfontein en wordt daar helemaal in de watten gelegd.

Op alle activiteiten van Afyta Voedingsadvies zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten over deze diensten op locatie?
Mail voor meer informatie > of bel mij op 06 - 15 155 300