emotioneel eten gratis

Eetbuien zijn hét grote geheim in de wereld van afvallen en gezond eten. Daarom heb ik een e-boek geschreven over dit onderwerp. Omdat ik weet dat het probleem veel groter is dan vaak gedacht wordt.

Aanleiding was een onderzoekje dat ik in 2016 deed. Hieruit kwam naar voren dat net iets meer dan 80% van de lezers van mijn nieuwsbrief worstelden met emotioneel eten en/of eetbuien. Op basis van deze resultaten besloot ik mij niet langer te richten op afvallen, maar op de oorzaak waarom afvallen niet lukt, namelijk eetbuien!

Een groot probleem

Dat het een groot probleem is merk het ook in persoonlijk contact. Als ik vertel dat ik mij richt op het coachen van (vooral) vrouwen met eetbuien dan trek ik vaak het spreekwoordelijk “blik met wormen” open. Eetbuien is iets waar iedereen zich in herkent en er vervolgens alles over willen weten.

Dat is waarom ik een boek heb geschreven over dit onderwerp.

Saboteren met overeten

Om jou en al die andere mensen die zich dag in en dag uit saboteren met overeten, een hart onder de riem te steken dat er een oplossing is.

In mijn e-boek behandel ik de volgende onderwerpen:

  • De meest voorkomende oorzaken van eetbuien en/of emotioneel eten
  • Wat niet werkt bij eetbuien
  • Wat wel werkt bij eetbuien, en
  • Je sleutels naar herstel.

Een startpunt

Het is niet zomaar even een documentje met net geen informatie, maar een uitgebreid boek van 35 pagina’s boordevol informatie over eetbuien en emotioneel eten. Het is je startpunt om je eetgewoonten blijvend aan te passen.

* verplichte velden

emotioneel eten gratis

Download het boek Emotioneel Eten, de oorzaken en de oplossingen